Pagina's

dinsdag 10 juni 2014

Interview met InspiredbybeautyHoi allemaal, ik heb vandaag een super leuk interview voor jullie! Namelijk met Kim van www.inspiredbybeauty.nl ze heeft 10 en een half duizend volgers en daarom vind ik het super lief dat ze dit wou doen! Ik volg haar al een jaartje en hopelijk nemen jullie ook even een kijkje op haar blog!


1: wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik blog nu ongeveer zo'n 3 jaar. Ik begon met bloggen omdat ik heel erg van schrijven en van beauty hield, en ik dacht er verder niet veel over na. Ik begon gewoon!
Dat jaar ging het niet zo goed met mij op school en bleef ik vooral thuis, tegen de verveling wilde ik iets doen, dus startte ik een blog.

2: wat is je favoriete make-up product?
Absoluut highlighter, ik houd er van! Lekker een gezonde glow aanbrengen, ik vind het prachtig. Ook lipstick is echt mijn ding.

3: wat vind je zo leuk aan bloggen?
Ik vind de interactie met mijn lezers geweldig, het is zo leuk dat mensen je stukjes lezen! Ook kan ik lekker mijn ei kwijt en stukjes schrijven. Ik vind schrijven leuk, en helemaal als het wat persoonlijker is.

4: word je welleens herkend op straat?
Yes, tegenwoordig steeds vaker, zelfs in mijn woonplaats of daar in de buurt! Toch wel gek, eigenlijk. Ik weet dat er meer dan 10 en een half duizend mensen geabonneerd zijn, maar dat is maar een getal. Zet die mensen maar eens bij elkaar in het echt, dan schrik je toch wel!
Het is super leuk om te merken dat overal in het land meiden zijn die mij volgen, ik vind het super leuk, maar soms ook wel erg raar.

5: Ga je ooit een meeting doen?
Ik ben van plan om ooit eens een meeting te doen ja, maar wanneer en waar weet ik nog niet.6: welke tip heb je voor de beginnende blogger?
Creƫer je eigen stijl! Het is nu erg moeilijk om te beginnen met bloggen, omdat er al zoveel blogs zijn! Toch als je iets nieuws brengt en je eigen stijl hebt denk ik dat je er wel kan komen, en daar moet je in geloven.
Ook geduld is een absolute must. Je kan niet in 1 jaar al zo ver komen als de grootste bloggers, dat is gewoon onmogelijk. Je moet het niet doen om de volgers, je moet het niet doen om gratis dingen te krijgen of om op coole feestjes te zijn. Doe het omdat je het leuk vind en mensen ermee wilt vermaken.

7: wat is je favoriete winkel?

Qua beauty is dat absoluut de Kiko store, helaas niet in Nederland. Maar qua kleding denk ik toch wel de Primark en de Sting, lekker goedkoop, leuke kleding. Ik koop liever meer goedkope kleding zodat ik veel kan afwisselen, dan eens in de zoveel tijd een duur item, die je elke dag moet dragen.

8: welke laptop heb je?
Ik heb op dit moment een laptop van Asus, maar ik ben van plan om een Imac te kopen.

9: Wat is je favoriete kleur lipstick?
Met stipt op 1: Yves rocher grand rouge 13 rose somptueux!

Ik vond het super leuk dat ik dit heb kunnen doen! Kijk zeker even op haar blog!


13 opmerkingen: