Pagina's

dinsdag 3 juni 2014

Mijn every day make-up // juni 2014

Heey allemaal, ik ga laten zien wat mijn every day make-up is. Ik draag deze look meestal naar school. Soms draag ik iets meer of minder. Ook verandert mijn ooglook  wel eens. Ben je benieuwd?Als eerst breng ik mijn CC cream van Essence aan met een bufferkwast van Ebay.

Daarna breng ik de 16 hour concealer van Essence aan onder mijn ogen om eventuele wallen te bedekken. Dit doe ik met een neppe beautyblender van Ebay.


Als laatst poeder ik het geheel nog even af met de Essence All About Matt compact powder. Dit doe ik met een grote poeder kwast van de Hema.

Op naar de ogen! Daarvoor gebruik ik een palette van Essence namelijk het All About Nude palette. Als eerst breng ik nummer 1 aan over mijn gehele bewegend ooglid. Daarna nummer 2 aan de zijkant van mijn oog. Het geheel blend ik nog even uit met een blendingkwast. Ik gebruik hiervoor twee kwasten van de Hema.

Dan nog een likje mascara, ik gebruik momenteel de NYC Big Bold mascara.

Nog even een lipstick op, Essence 07 Naturel Beauty.

En klaar! Ik ben meestal 10 tot 15 minuten bezig met mijn make-up, kunnen jullie trouwens raden wat mijn favoriete merk is? ;) Jaja Essence!

Tot de volgende keer.

4 opmerkingen:

  1. Ik ben echt fan van die beautyblender!


    Mylifeasfanta.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien wat een beauty blogger gebruikt! Het palette van Essence is een fijn palette die ik ook gebruik. Mooie ooglook heb je ermee gemaakt ♥

    BeantwoordenVerwijderen