Pagina's

vrijdag 20 juni 2014

WK wimpers Action


Het wereld kampioenschap is in volle gang en onze mannen zijn goed bezig! Natuurlijk ben ik als Nederland speelt helemaal in de stemming, nu ben ik bij de Action een leuk setje met nepwimpers tegengekomen. Benieuwd? 

In het setje zitten drie paar wimpers, oranje, rood-wit-blauw en oranje met glitters. Ook zit er een klein tubetje wimperlijm in.


Ik heb nog nooit nepwimpers opgedaan dus ik ben redelijk benieuwd of het gaat lukken! Gelukkig zit er bij de wimpers een gebruiksaanwijzing, die ik dan ook nauwkeurig op gevolgd heb. 


WOW! Zoals je kan zien ging ik voor de oranje wimpers, in het begin was het een beetje wennen omdat je alles ineens ook een beetje oranje ziet ;) Je valt wel op met deze wimpers!


De witte lijm is zoals je kan zien gewoon transparant opgedroogd.  Ik heb gemerkt dat het nog best een klusje is om de wimpers er goed op te krijgen maar oefening baart kunst.

Ik ben erg te spreken over dit setje wimpers, echt een aanrader! Het setje nepwimpers is te koop bij de Action, de precieze prijs weet ik niet meer sowieso onder de €1,00
4 opmerkingen:

  1. Haha, wat grappig! Weer eens wat anders dan een oranje shirt of vlaggetjes op je wangen. Heel leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet dat de Action die had! Ze zijn wel erg gaaf voor het WK!

    BeantwoordenVerwijderen