Pagina's

vrijdag 15 augustus 2014

Babylips Pink Punch


Ik weet nog toen Maybelline BabyLips naar Nederland kwam, iedereen was helemaal lyrisch (o.a. ik zelf) Iedereen moest een BabyLips bemachtigen, zo ook ik. Ik kocht de blauwe, Hydrate heet die. Na iets meer dan een half jaar plezier hebben gehad van die lippenbalsem is de ''bodem'' in zicht. Ik besloot een nieuwe te kopen, dit keer ben ik gegaan voor de ''roze'' genaamd, Pink Puch. Kijk maar mee naar mijn review!




Pink Punch

De lippenbalsem zit  mooi verpakt om zijn Amerikaans, helemaal dicht zodat je zeker weet dat niemand hem al gebruikt heeft!


De kleur ziet er erg barbie roze uit, eigenlijk vind ik dat een lippenbalsem gewoon transparant moet zijn. Dan is die ook het meest gehydrateerd. Maar de kleur is toch wel erg leuk, hopelijk is die niet al te vel op mijn lippen! 


Ik weet niet of je hem goed ziet, maar op het eerste gezicht is die redelijk nude. Hij is minder fel dan in de huls. Hij voelt lekker romig aan, dus dat is een pluspunt.


Mooi! Hij voelt toch nog redelijk goed aan op mijn lippen, maar niet zo als een ''echte'' lippenbalsem. Je moet wel even goed heen en weer gaan met de balsem over je lippen voor de kleur zicht baar word. De kleur.. Ja daar moet je wel van houden. Maar als je niks op je lippen hebt en je wilt toch wat op, is dit een prima product!


Full face

Ik vind zo'n kleurtje wel bij mij passen eigenlijk! 

                                      + punten: Dekt goed.
                                                       De prijs.
                                                       De kleur, staat eigenlijk iedereen wel denk ik.

                                       - punten: Hydrateerd je lippen niet zo goed.
                                                                                
Hopelijk was dit een handig review, laat even weten als je hem ook hebt en wat jij ervan vind!


                                                                                
                                                                               


9 opmerkingen:

  1. Ik ben ook helemaal fan van deze! Ik ken 'm uit een Deautybox en sindsdien altijd in m'n handtas. Geeft wat leven aan je lippen en ruikt lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw mooi! staat alles jou mooi ofzo haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb verschillende reviews gezien en bij niet allemaal waren ze fantastisch, ik hou het maar bij Labello. Ook een fijn merk :)

    BeantwoordenVerwijderen