Pagina's

zaterdag 18 oktober 2014

Kruidvat olive macadamia body butter


Hey mensen! Nu het herfst is (en de winter er aan zit te komen) is het weer tijd om onze huid goed in te smeren met een lekkere body butter. Ik ben altijd opzoek naar goede body butter's voor weinig geld, ik zag al op een aantal blogs de nieuwe body butter's van Kruidvat voorbij komen. Ik schafte er ook één aan, vandaag kunnen jullie mijn mening over de Kruidvat olive macademia body butter lezen! 

Er zit 200 ml in, ik vind de verpakking er prima uit zien. Je ziet namelijk aan de zijkant een plaatje staan met de ingrediënten. De ingrediënten. Ik vind de geur echt heerlijk! Terwijl ik echt niet van olijven hou, maar de geur van macadamia ken ik niet. Echt een geur voor de winter naar mijn mening!

Ik vind het een fijne body butter. Hij smeert goed uit en trekt snel in. Ik raad je deze body butter zeker aan! Er zijn ook nog twee andere geuren van deze body butter lijn van de Kruidvat. Namelijk Blueberry lychee, coconut sheabutter en Honey Cacaobutter. Deze kruidvat body butter's kosten €2,49 en zijn te koop bij de Kruidvat.


10 opmerkingen: