Pagina's

maandag 21 juli 2014

Make-up mee op vakantie // Frankrijk 2014

Hey meiden! Ik ben momenteel op vakantie, ik ga jullie laten zien wat voor make-up ik mee heb! 


Ik heb geprobeerd niet al te veel mee te nemen, of dat nou gelukt is!? Ik heb mijn foundation en concealers thuis gelaten, op vakantie zweet dat er binnen de kortste keren toch af. Ik heb mijn make-up trouwens in een doorzichtig tasje gedaan die ik op Ebay heb gekocht, super handig!


Ik als nagellak liefhebber moest natuurlijk wel wat lakjes mee op vakantie, ik heb voor deze twee kleurtjes van Miss Sporty gekozen. De rechter is nummer 470 en de linker is nummer 468!


Ik neem alleen oogschaduw kwasten mee, (van links naar rechts): een puntige kwast van Ebay, een plat kwastje van de Hema, een grote kwast van Ebay. En als laats een fluffy blendingkwast van de Hema. 


Oogschaduw neem ik wel mee, een beetje kleur op je ogen is nooit verkeerd! Ik neem het Essence All About Sunrise palette mee en een 3D oogschaduw van Essence in de kleur: 04 Irresistible Caramel Cream.

Mascara ook niet onbelangerijk, een waterproof mascara van de Action en de Pump up extra lash van Miss Sporty.


Sorry dat de foto zo overbelicht is! Aan lipproducten neem ik het volgende mee, lipstick van Essence 07 Natural beauty, lipstick van Catrice 240 Hey nude! En een lipgloss van Nivea met SPF erin.


Ik neem een waterproof liquid eyeliner mee van Catrice en als oogschaduwbasis de Essence I love stage eyeshadow base. 


Dan nog een paar overige dingen, namelijk mijn wimperkruller, vijl en wattenstaafjes.

Nu heb je een kijkje in mijn make-up tasje gehad wat ik meeneem op vakantie, hopelijk vond je het leuk om te zien! 
4 opmerkingen: