Pagina's

woensdag 20 augustus 2014

Opgemaakt #2


Het is misschien wel weer een half jaar geleden dat ik een opgemaakt artikel schreef, in de tussen tijd heb ik telkens maar weer producten in mijn ''opgemaakt bakje'' gegooid. Dus ik heb weer genoeg producten om er een artikel van te maken! De meeste producten zijn verzorgings producten maar ik heb ook een paar make-upjes. Enjoy! 
Als eerst mijn verzorgings producten, hellaas is dit niet alles. Ik heb ook een aantal dingen weggegooid omdat ik het vergeten was in mijn ''opgemaakt bakje'' te doen.. Sorry hiervoor! 

Ik heb 3 pakjes reinigings doekjes opgemaakt, 1 pakje van de Action en een duo pak van de Primark met Thee Tree. Ook een doosje Etos oogreiniging pads en een oogreinigings olie van Demake'up, die hellaas niet meer te koop is... Ook heb ik een gezichts scrub van Byphasse opgemaakt en een pakje reinigende Poriënstrips van de Action, die kan ik je echt aan raden!


Ik heb alleen maar mascara's en 1 eyeliner opgemaakt. De eyeliner is er één van de Action, die is echt heel slecht, hij droogt ongelofelijk snel uit en het lijntje dat je ermee zet is niet intens zwart en als laats is het kwastje erg lastig om mee te werken. De Oranje mascara is de High Defenition van NYC, die was erg fijn! De All round waterproof mascara van Catrice was helemaal uit gedroogd, een beetje zonde maar die gaat toch weg. Als laats heb ik deze vakantie nog een mascara opgemaakt, deze greeg ik gratis bij mijn bestelling bij Yves Rocher. Gewoon een hele simpele maar toch fijne mascara. 


Ik kwam bij de Trekpleister een Shampoo en conditioner van de Schwarzkopf Repair & Care lijn tegen, ze waren echt spot goedkoop en roken lekker. Ik nam ze mee, maar zó verzorgend waren ze niet voor mijn haar. Ik hou het voortaan maar weer bij mijn Andrelon producten! Ook maakte ik een deoroller van Dove op gewoon de original (die blijft toch het best)! Ik heb nog wel meer deo's opgemaakt maar die heb ik dus weggegooid.. Ik maakte ook een nagellak remover van Trekpleister eigenmerk op. Met mijn verjaardag had ik een setje van Rituals gekregen, waar ook zo'n foam douche gel inzat. Die van mij was in de geur True Happiness, ik vond hem zó ontzettend stinken, niet normaal! Terwijl de rest van de producten juist heel lekker waren. 

Dit waren alweer mijn opgemaakte producten van de afgelopen tijd! 


8 opmerkingen: