Pagina's

maandag 25 augustus 2014

The fault in our stars // mijn mening


Jullie kennen het bekendste boek van John Green vast wel, The fault in our stars. Vele van jullie hebben het boek en misschien de film vast wel gezien. Ik heb afgelopen week de film in de bioscoop gezien, vandaag vertel ik jullie mijn mening over de film en het verhaal. Enjoy!

Het verhaal:

De film gaat over een Amerikaans meisje genaamd Hazel, zij heeft longkanker en draagt daarom een draagbare zuurstoftank met zich mee. Van haar ouders moet ze naar een praatgroep, eerst ziet ze dat niet zo zitten maar dan leert ze Augustus Waters kennen. Hij heeft botkanker maar sinds zijn been is geamputeerd is hij kankervrij. Hazel en Augustus worden grote vrienden, en het word meér dan dat. 

Hazel heeft één favoriet boek, geschreven door Peter van Houten en die woont in Amsterdam. Als Hazel de kans krijgt om naar Amsterdam te gaan, is ze super blij! Maar kan het wel door gaan? 

Mijn mening

Ik vind het een super goed verhaal! Aan de ene kant zit er humor in het verhaal, aan de andere kant is het ook heeeel zielig... Ik vind dat er goede afwisseling zit in het verhaal, net dat je denkt dat het allemaal goed komt.. Toch niet. Als je de film (of het boek) nog niet gelezen hebt, raad ik je zeker aan om dat te gaan doen!

Heb jij de film al gezien, wat vond je ervan?


4 opmerkingen: