Pagina's

woensdag 10 september 2014

Hema Blog academy + mini goodiebag


Hey allemaal! Ik greeg laatst een berichtje van iemand dat die Hema bloggers zoekt, dus ik had me gelijk aangemeld. Ik had het echt niet verwacht maar twee weken later kreeg ik een mail waarin stond dat ik uitgenodigd was! Ik was natuurlijk super enthousiast en vandaag was het dan eindelijk zo ver. Het was nog even moeilijk om vrij te krijgen voor school, (ik ben uiteindelijk maar 2 uurtjes naar school geweest) mijn vader was zo lief om mijn chauffeur te zijn. Om 11 uur vertrokken we richting Amsterdam en we waren er ruim op tijd, om 13:00 uur gingen de deuren open en mocht je naar binnen. Omdat ik als één van de eersten was had ik een mooi plekje voorraan weten te bemachtigen! 
Er waren een aantal redelijk bekende bloggers (een paar daarvan zeiden mij niks) en Yara Michels was er ook! Dat vond ik natuurlijk super leuk, voor wie haar nog niet kent is dit de link naar haar blog. Zei vertelde stap voor stap over het bereiken van een succesvolle blog, ik heb hier enorm veel van geleerd en dat kan ik nu toepassen om mijn eigen blog! We kregen ook een goodiebag, als je wilt weten wat daar in zat moet je nog even verder lezen! 



We kregen een canvas tasje met een strikje erop, hoe leuk!? Helaas is er iets fout gegaan met de foto waar de inhoud op stond.. Dus dan vertel ik het zo! 

Wat zit er in de goodiebag?

Een blog notitie boekje van de Hema
Een pen
Een pakje kauwgom
Een cadeaubon

Ik voelde me erg vereerd dat ik hierbij aanwezig mocht zijn en heb een hoop nieuwe ervaring opgedaan!





5 opmerkingen: