Pagina's

zondag 26 oktober 2014

La Roche-Posay producten // skinpharma


Hey, vandaag review ik de laatste producten die ik van Skinpharma ontvangen heb. Het is het merk: La Roche-Posay, een merk dat bedoeld is voor de gevoelige huid. Dus wie kan dat beter testen dan ik ;) Ben je benieuwd?Hier is wat informatie over het merk, het hoofd bestandsdeel van de producten van dit merk is thermaal water. Dit heeft een kalmerend en herstellend effect op de huid.


Effaclar
Het eerste product is een schuimende reinigings gel voor de gevoelige en vette huid. Naar dit product ben ik erg benieuwd! Ook dit product is parabenen vrij, en er zit geen zeep in!


De bestandsdelen lijst


Het product zelf is een transparant goedje, de geur vind ik erg chemisch en aanwezig. 

Ik heb het product de hele week gebruik en ik ben erg tevreden! Mijn huid voelt fris aan na het gebruik van de gel, ook tintelt mijn huid een beetje. Maar verder geen irritaties.

Wat een topproduct! Als je net als ik een vette en gevoelige huid hebt, is dit product zeker iets voor jou! 


Hydreane 

Het tweede product dat ik getest heb is een crème voor de gevoelige en droge huid. En ook dit product is parabenen vrij! 


De bestandsdelen


Het product is wit en voelt heel ligt aan op de huid, de geur is niet erg aanwezig. Dit product brand een beetje op de huid.. Wel trekt hij snel in! Ik voel dat deze crème mijn huid echt goed heeft gevoed.

Dit was het laatste review van de producten van Skinpharma. Ik vond het leuk om deze samenwerking te doen en hopelijk zijn jullie blij met de reviews!

Klik hier om naar La Roche-Posay te gaan. 4 opmerkingen: