Pagina's

zondag 4 januari 2015

Dagje Amsterdam


Ik zat al lang met het idee in mijn hoofd om naar Foam te gaan, dat is het fotografie museum in Amsterdam. Nou vond mijn moeder op internet een leuke aanbieding van treinkaartjes en toegangskaartjes voor het museum, zo was ons dagjes Amsterdam snel gepland! Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, ik ging met mijn moeder naar Amsterdam.. Ben je benieuwd? Lees dan verder!


De tentoonstelling in het museum was erg leuk! Ik kreeg gelijk zin om te gaan fotograferen, we liepen langs een brug met allemaal slotjes eraan. Ik maakte daar deze foto, ik vind hem aardig gelukt! :)


Mijn moeder wou nog een rondje over een marktje met antiek..


Later kwamen we langs een soort 'hippie' markt. Ik zag deze mutsen in een kraampje, ik glipte snel naar binnen om deze foto te maken!

Ik heb niet veel geshopt maar het leek me toch leuk om het jullie even te laten zien.


Voor het eerst van mijn leven in de Forever 21!! 


Het was zo druk in de Forever 21 dat ik even dacht dat ik in de Primark beland was.. Ik kocht dan ook niet zo veel. Ik kon deze leuke sokjes toch niet laten hangen?! Ook kwam in een shirtje tegen met een tekst die ik echt bij mezelf vind passen, haha :) 


Een nieuwe broek kon ik ook wel gebruiken, toen ik deze tegen kwam in The Sting nam ik hem dan ook mee!

Ik heb het erg naar mijn zin gehad in Amsterdam, het is ook zo'n prachtige stad! Ik ben van plan snel weer eens terug te komen.6 opmerkingen:

 1. Die eerste foto is echt mooi! Ben nog nooit in Amsterdam geweest. Lijkt me een mooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het shirt vind ik echt heel erg leuk!
  Die tekst alleen al hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er uit alsof je een leuk dagje hebt gehad! Liefs, Sjoukje
  www.lemontierres.com

  BeantwoordenVerwijderen