Pagina's

woensdag 6 augustus 2014

Shoplog Frankrijk 2014Heey, ik laat jullie zien wat ik op vakantie in Frankrijk heb gekocht! Het zijn aardig wat dingen dus laat ik snel beginnen!
- Daisy oorbellen €3,99
- 2 haarelastiekjes met zonnebloemen (in de sale) €1,00
- Een nagellak in de kleur Neon Coral €3,50


Op de markt kocht ik deze twee nagellakjes van het merk ''Yeslove'' voor €1,00
Hierover komt nog een review!Ik kwam erachter dat er vlakbij waar we zaten een Decathlon zat, ik wou daar graag heen dus dat deden we! Ik kocht daar een knalroze sporthemdje €4,99
Misschien niet echt boeiend voor sommigen van jullie maar ik kocht ook een nieuwe paardrijbroek. Voor maar €20,00! 

Bij de ''Pimkie'' was enorme sale, ik heb daar een leuk rokje met donkerblauwe strepen en een simpel blauw shirtje gehaald.  De rok was €7,00 en het shirtje was €5,00!
Bij de kassa lag nog een pakje sokken, die kunnen altijd handig zijn haha.


Bij de H&M heb ik deze vette sweater van de kinderafdeling gehaald, nooit gedacht dat ik dat nog eens zou doen haha. Er staat allemaal katten hoofdjes op en zoals jullie misschien wel weten houd ik van katten! De sweater was €9,95Bij de ''Mim'' haalde ik een nog een sweater met palmbomen en bloemen, lekker vrolijk! Hij koste €19,95 Ook nam ik dit armbandje mee met studs erop, hij was toch maar €0.50.


Als laatst nog iets heel randoms! Ik had al eens een cake in een mok gemaakt maar dat was eerlijk gezegd niet zo lekker. Toen zag ik deze mix, er hoeft alleen melk bij en dan in de magnetron zetten. Ik heb hem al gemaakt hij was mieeeeer zoet..

Dit waren mijn aankoopjes uit Frankrijk, hopelijk vond je het leuk om te zien!2 opmerkingen: